İsmail Hazar İlkokulu

PINAR MAH. 74189 SK. ISMAIL HAZAR ILKOKULU BLOK NO 4 SEYHAN / ADANA
Vizyon
Sosyal faaliyetlerin rahatça yaşanabildiği mekânlara sahip, fiziki donanımı tam, teknolojiyi ve bilimi en verimli şekilde kullanabilen, öğrenciyi merkez edinerek onun ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarıp geliştiren ve onu en donanımlı şekilde bir üst öğrenime hazırlayan bir okul olmaktır.
Misyon
İsmail Hazar İlköğretim Okulu olarak öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, fert ve toplum meselelerini tanıyarak çözüm arama alışkanlığı kazanan, sistemli düşünme ve çalışma alışkanlığını kazandırmak, hayal ve yaratıcılık gücünü arttırmak, bilim ve teknolojiyi her alanda kullanmalarını sağlamak, bir üst öğrenime hazırlamak için varız.
Başarılar
TKY dalında Seyhan ilçe 2.si İstiklal Marşı okuma Yarışmasında ilçe 1.si Beyaz bayrak ödüllü Satranç minikler b kızlar kategorisinde ilçe 1.si
Kütüphane Kitap Sayısı :12075
Saatler