Kas

3-B sınıfında okuyan değerli öğrencimiz İkra İnci Şaybak vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Kas

Okulumuzda Robotik Kodlama dersi yapılmaktadır.

Ekm

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK"

Ekm

Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

Ara

KÜTÜPHANEMİZ YENİLENEREK KİTAPSEVER ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞMAYA HAZIR HALE GETİRİLMİŞTİR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIKLI, MUTLU VE BOL OKUMALI GÜNLER DİLERİZ.

Ara

OKULUMUZ 2/ A SINIFI ÖĞRETMENİ BÜLENT KAÇMAZ'IN "HER ÇOCUĞUN HAYATINDA MÜZİK OLMALIDIR." SLOGANIYLA YOLA ÇIKARAK BAŞLATTIĞI MÜZİK ÇALIŞMALARINDA, SINIFINDAKİ TÜM ÖĞRENCİLERİNİN EN AZ BİR ENSTRÜMAN ÇALABİLMESİNİ HEDEFLEYEREK BU DOĞRULTUDA DA ÇALIŞMALARINA DEVAM ETMEKTEDİRLER.

Ara

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ SİNEM DAYANKOÇ TARAFINDAN 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNE VERİLEN " SAĞLIKLI YAŞAM" EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTEDİR.

May

Okul Müdürümüz Bayram GEYİK'in ''19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'' ile ilgili mesajı: ''19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır.
19 Mayıs 1919'un 102. yıldönümünde Milli Mücadelemizin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bütün İstiklal kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle anıyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.''

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ; BU SENE PANDEMİ SEBEBİYLE UZAKTAN EĞİTİM YAPILDIĞI İÇİN  ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN EVLERİNDE ÖĞRETMENLERİMİZİN REHBERLİĞİNDE HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI ETKİNLİKLERLE KUTLANMIŞTIR.

Nis

24.03.2021-30-03.2021 TARİHLERİ ARASINDA İSMAİL HAZAR İLKOKULU VELİLERİNE OKUL MÜDÜR YARDIMCISI ÖZLEM ÖZBAY TARAFINDAN BİREY VE AİLELER İÇİN AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ ONLİNE BAĞLANTI YAPILARAK VERİLMİŞTİR.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 106. YIL DÖNÜMÜ; OKULUZUN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI PROGRAMLA KUTLANMIŞTIR.

Mrt

MÜDÜRÜMÜZ BAYRAM GEYİK, OKULUMUZDA GÖREV YAPAN BAYAN İDARECİ, ÖĞRETMEN VE DİĞER ÇALIŞANLARIN KADINLAR GÜNÜNÜ TEBRİK EDİP KÜÇÜK HEDİYELER TAKDİM ETMİŞTİR.